Nyomtatás

Íme a 10 legextrémebb esküvői helyszín!

822

esk1Aki házasodik, arra törekszik, hogy minél emlékezetesebb legyen az esküvője. Főleg az utóbbi időben harapódzott el az a trend, hogy a legextrémebb helyszíneket képesek kiválasztani a jegyesek a nagy napra. Íme a 10 legfurább esküvői helyszín. A szakirodalom szerint az utóbbi 5 évben nőtt meg a különleges helyszínen tartott esküvők száma.

Mára már a ceremóniák 20 százaléka zajlik valamilyen módon extrém körülmények között. Valószínűleg az húzódik a jelenség hátterében, hogy egyre egyedibbek és különlegesebbek szeretnének lenni a házasulandók, a hagyománytisztelet már nem annyira fontos. Minél szokatlanabb és polgárpukkasztóbb, annál emlékezetesebb lesz az esküvő.

Másrészt az is lehet az oka, hogy idősebb korban házasodnak már az emberek – átlag 27–29 évesen –, amikorra anyagilag függetlenné válnak, így már nem a szülőkön múlik, hogy milyen lesz az esküvő, már a menyasszony és a vőlegény hozza a döntéseket a saját ünnepükről. Illetve még hozzájárul az egyedi esküvői trendhez az is, hogy a párok már évekkel az esküvő előtt összeköltöznek és együtt élnek, így kialakulnak közös szenvedélyek, jellemzők, amiket az esküvőjükön kifejezhetnek a világ felé.

A teljes cikk itt olvasható >>

Erdeiné Visegrádi Katalin

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből