Nyomtatás

Lagzira készülsz? Fogadj esküvőszervezőt!

858

esk miskolcAmi egy esküvő megszervezését illeti, a témával kapcsolatban általában mindenki nagyon okos, tapasztalt és tévedhetetlen. A rokonok, barátok pedig nem arról híresek, hogy ilyen esetben a jótanácsaikat megtartanák maguknak. Belekukkantottunk egy kicsit a femcafe.hu blogjába, hogy látják a témát.

 "Valami régi, valami új..." - valami túl sok

Az esküvő előtt az információtömeg csak úgy áramlik a jegyesekre, amiktől egy: könnyű besokallni, kettő: könnyű elveszni a rengetegben. Persze mindenkinek vannak konkrét elképzelései a saját esküvőjét illetően, de talán nem véletlen az, hogy az álomesküvők megszervezésére már egy egész iparág specializálódott. Lehet, hogy manapság nem is olyan könnyű megszervezni egy esküvőt?

Az esküvőszervezés mára egy komoly és egyedülálló szakmává nőtte ki magát, az iparágban dolgozó emberek és cégek kapacitása pedig egy-egy szezonra szinte teljesen le van terhelve. Hamar megtelik a naptárjuk, a párok ma már egyre inkább igénybe veszik a profik segítségét ha esküvőszervezésről van szó. Tényleg nem megy már egyedül? Csobán Évát, az Esküvő, ahogy megálmodtad szervezőiroda munkatársát interjuvolták meg a buktatókról.

A cikk folytatása itt olvasható >>

Erdeiné Visegrádi Katalin

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből