Nyomtatás

Viszlát, virágkoszorú!

854

confettiHa éppen az esküvőtökre készültök, vagy csupán annyira szeretitek az esküvőket, mint én, akkor biztosan gyakran pörgetitek végig a Pinterestet egy kis inspirációért. Az oldal ugyanis tele van gyönyörűbbnél gyönyörűbb menyasszonyi ruhákkal, koszorúslányruhákkal, dekorötletekkel és esküvői virágcsokrokkal.

Így talán nem meglepő, hogy a Pinterest ma már nemcsak népszerűsíti az esküvői trendeket, hanem diktálja is azokat.

Nem csoda, hogy sok magyar esküvőszervező is gyakran merít ötleteket az oldalról. Most Vajai Klaudiát, a Love, Wedding & Co. esküvőszervezőjét kérdezték arról, milyen pinterestes trendektől búcsúzunk 2017-ben, illetve milyen trendek lépnek a helyükbe.

Klaudia szerint 2017-ben a legnagyobb változás, hogy az esküvők „kikerülnek” a természetbe. A párok ugyanis a nagyvárosi, többcsillagos hotelek helyett inkább természetközeli helyszínekre vágynak, ahol egy helyen megtarthatják a fogadást/vendégvárást, a szertartást és magát az esküvőt is.

A másik fontos cél, hogy az esküvők a lehető legjobban személyre legyenek szabva. A tipikus dolgokat idén megrögzötten kerülik a párok. Nagyon fontos számukra, hogy később a fényképeket, videót nézve visszajöjjön az esküvő hangulata.

A cikk folytatása itt olvasható >>

Erdeiné Visegrádi Katalin

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből