Nyomtatás

Top 10 magyarországi esküvői helyszín

4486

eskuvoTe is elgondolkoztál már azon, hogy hol mondanád ki legszívesebben a boldogító igent, igaz? Összegyűjtöttük a legkülönlegesebb magyarországi esküvői helyszíneket, ahol garantáltan csodálatos lesz a nagy napod!

1. Modern kényelem

A Viator Apátsági Étterem és Borbár épületére sok mindent lehet mondani, de azt nem, hogy unalmas és hétköznapi! A Pannonhalmán lévő hely modern külseje és elegáns belső tere tökéletesen passzol egy trendi esküvőhöz, a kilátás pedig az összes rokont és barátot lenyűgözi majd!

magyarországi-esküvő-helyszín-cosmopolitanFotó: cosmopolitan.hu

2. Kaland & luxus

Imádod az extrémebb dolgokat és mindig benne vagy a kalandokban? Akkor béreljetek hajót a nagy napra és bulizzatok egy hatalmasat a Balcsin! Evezzetek a szerelem vizére a T-flotta yachtjaival.

magyarországi-esküvő-helyszín-cosmopolitan
Fotó: cosmopolitan.hu

3. Romantikus hercegnőknek

Fogadjunk, hogy te is álmodoztál már arról, hogy egy kastélyban tartod az esküvődet, igaz? Akkor váltsd is valóra! Az alsópetényi Prónay-kastély cuki kis hídja és dísztava annyira romantikus, hogy garantáltan szem nem marad szárazon, ha itt mondjátok ki a boldogító igent!

magyarországi-esküvő-helyszín-cosmopolitan
Fotó: cosmopolitan.hu

4. Country stílusban

A magyar Texasban, vagyis a Nyíradony-Tamásipusztán található TB Ranch-en garantált a hajnalig tartó buli. Western hangulat, gyönyörű pajta, lovarda: ezt a Ewing-család is megirigyelné!

magyarországi-esküvő-helyszín-cosmopolitan
Fotó: cosmopolitan.hu

5. Pálmák árnyékában

Egzotikus, mediterrán hangulatú esküvőre vágysz, de nem szeretnél külföldre utazni? Akkor irány a tatai Pálma Ház! Susogó pálmafák, hatalmas üvegablakok, csodálatos éjszakai fények: minden, ami egy igazán különleges környezethez kell.

magyarországi-esküvő-helyszín-cosmopolitan

A teljes cikk a cosmopolitan.hu oldalon olvasható.

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből