Nyomtatás

Így szervezzük meg a tökéletes esküvőt!

1404

eskszervezesBár messze még a nyár, az esküvők szezonja, mégis, ha azt szeretnénk, hogy minden tökéletesen sikerüljön a nagy napon, akkor már most el kell kezdenünk a tervezést, szervezést. Nézzük, milyen feladatok várnak ránk! Számoljuk ki  Az esküvő költségvetése az egyik legmeghatározóbb része a szervezésnek.

Csak akkor tudjuk elkezdeni a részletes tervezést, ha pontosan tudjuk, hogy mennyi pénzből gazdálkodhatunk.

Válasszunk egy időpontot

Keressük meg az esküvő megfelelő időpontját. A választásnál vegyük figyelembe az ünnepeket, és nézzük meg, hogy melyek azok a szombatok, amelyek munkanapok lesznek.

Készítsünk forgatókönyvet

Az esküvő tervezésénél legyünk nagyon alaposak és írjunk le mindent lépésről lépésre. Ez a forgatókönyv fontos lesz ahhoz, hogy ne csússzunk ki az időből és kapkodás nélkül intézzük el a ránk váró tengernyi feladatot.

Keressünk egy jó helyet

Nem könnyű megtalálni az esküvő ideális helyszínét. Először is gondoljuk át, hogy milyen elvárásaink vannak – például étel és ital választék + árak, szálláslehetőség, parkolás, kedvezmények stb. –, majd hasonlítsuk össze a lehetőségeket. Ha ezzel megvagyunk, akkor keressük fel személyesen azokat a helyeket, amelyek szóba jöhetnek.

Legyen „B” tervünk

Amennyiben szabadtéri esküvőt szeretnénk, akkor mindig legyen egy tartalék terv a zsebünkben rossz idő esetére.

A cikk folytatása itt olvsaható

Erdeiné Visegrádi Katalin

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből