Nyomtatás

Tengerparti esküvőt tervezel? 15 hasznos tipp

983

esk5Felejtsd el a magas sarkút Homok és magas sarkú cipő: nem jó barátok… Ha mindenképpen szeretnél cipőt, válassz egy szexi lapos talpút gyöngyökkel, csillámkövekkel, kristályokkal, de az sem gond, ha a cipőt a szobában hagyod, bár a homok (főleg, ha nem fehér) nagyon fel tud forrósodni.

Ha mezítláb szeretnéd kimondani az igent, nagyon szépek a különféle fantázianevekkel illetett mezítláb cipők, lábékszerek. Szép pedikűr kötelező hozzá! Ha erre szavazol, jól jöhet, ha egy könnyű anyagból készült futón, vagy virágszirmokon sétálhatsz a partra, ami megvédi a talpad a forróságtól.

Válassz könnyed anyagokat “A hagyományos csipke a tengerparti menyasszonyi ruhán nem biztos, hogy jó ötlet: a ruha anyagába könnyen beleakadhatnak a tengerparti homokban található apró törmelékek. Inkább könnyed anyagokat viselj: a sifon, szatén vagy selyem gyönyörűen száll, lobog a tengeri szellőben!

Le a fátyollal “Szabadtéri esküvőnél kétszer is gondold meg, hogy felvegyél –e fátylat, pláne hosszút! Ha fúj a szél- márpedig a tengerparton szokott- rémálom lehet Neked és a fotósnak egyaránt. Csodaszép és különleges hatást érhetsz el trópusi virágokkal vagy egy fátyolt imitáló hajdísszel!

Próbálj ki több frizurát “Egy kellően rögzített kontytól egész nap elegáns, stílusos lehetsz, nem érzed a kényszert, hogy folyton igazgasd a hajad. Persze a tengerparton az is jól mutat, ha a hajtincseidet lazán fújja a szellő, de ha birizgálós vagy, esetleg hajdobálós, nem biztos, hogy ez való neked. Legjobb, ha a megszokott fodrászoddal próbálsz ki több változatot, lefotózzátok, hogy a helyi fodrásznak támpontot adjon.

Felejtsd el a magas sarkút Homok és magas sarkú cipő: nem jó barátok… Ha mindenképpen szeretnél cipőt, válassz egy szexi lapos talpút gyöngyökkel, csillámkövekkel, kristályokkal, de az sem gond, ha a cipőt a szobában hagyod, bár a homok (főleg, ha nem fehér) nagyon fel tud forrósodni. Ha mezítláb szeretnéd kimondani az igent, nagyon szépek a különféle fantázianevekkel illetett mezítláb cipők, lábékszerek. Szép pedikűr kötelező hozzá! Ha erre szavazol, jól jöhet, ha egy könnyű anyagból készült futón, vagy virágszirmokon sétálhatsz a partra, ami megvédi a talpad a forróságtól.

 

A cikk folytatása itt olvasható

Erdeiné Visegrádi Katalin

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből