Nyomtatás

Kristályvirágok, aranyruha, esküvői stadion – TOP7 rongyrázó királyi esküvő

501

harry hercegMájus 19-én esküszik Harry herceg és Meghan Markle a Windsor kastély Szent György kápolnájában. A menyegző parádés lesz, a menyasszony 36 millió Ft-os ruhában áll oltár elé. Vajon mennyit kóstálnak a királyi esküvők?

 

7. Kristályvirágok

A brunei szultán lánya, Hajah Hafizah Sururul Bolkiah és a korábban szolgálóként dolgozó Pengiran Haji Muhammed Ruzaini mesébe illő esküvője a Yahoo számításai szerint közel 4-5 milliárd forintba került. A 2012-es menyegzőre meghívott 3000 vendégre fejenként negyedmillió forintot költöttek. A lakodalmat a szultán 1700 szobás palotájában tartották, ahol még a virágok is kristályból voltak.

6. Aranyruha

VI. Fülöp spanyol király és a korábban újságíróként dolgozó Letizia királyné 2004-es házasságkötésének számlája 7,7 milliárd forintra rúgott. A bulira 1500-an voltak hivatalosak, több mint 1000 üveg pezsgő fogyott el, az esküvői torta pedig magasabb volt két méternél. A valódi aranyból készült, 4 méteres uszállyal ellátott menyasszonyi ruhát a veterán spanyol tervező, Manuel Pertagez készítette.

5.

4.

3.

2.

1.

A cikk folytatása itt olvasható

 
Erdeiné Visegrádi Katalin

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből