Nyomtatás

Az őszi esküvő előnyei és hátrányai

January 14, 2016 1525

oszi dekorNem túl nagy divat ősszel esküvőt tartani, legalábbis nem akkor, amikor az indián nyárnak már nyoma sincs, és a levelek is gőzerővel hullanak. Az őszi esküvőnek több előnye és hátránya is van, amiket mindenképpen érdemes mérlegelnetek a végleges időpont kitűzése előtt. Az őszi esküvő legnagyobb előnye egyedi hangulatában és könnyed lebonyolíthatóságában rejlik.

Mivel a főszezon legkésőbb szeptember közepén-végén véget ér, az esküvőszervezők az ezt követő időszakban jóval több szabadidővel rendelkeznek. Ez egyúttal azt jelenti, hogy gyorsabban tudnak számotokra szélesebb körben lehetőségeket kínálni.

Ha vagy a híve a hosszan tartó, bonyolult szervezésnek, a szükséges lemondásoknak, de mégis szereted az egyediséget, akkor az őszi esküvő igazán neked való.

Sokkal könnyebben, gördülékenyebben fog menni minden, hiszen alig-alig akad olyan pár, aki ugyanabban az időszakban szeretné tartani a nagy napot.

Nem utolsó szempont az sem, hogy sokan egyáltalán nem vettek még részt őszi esküvőn, így nem lesz nehéz olcsón, különleges, látványos alkalmat megszervezni.

További tippek a bien.hu cikkében >>

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Legfrissebbek a szerzőtől: Esküvő Világ