Nyomtatás

Könnyed virágvarázslat Tatán, 2016. június 24-26.

June 24, 2016 982

Mi lehet szebb, mint egy nyári, kora őszi esküvő!? A Víz, Zene Fesztivál egyik fő eleméhez idén az egyik legcsodálatosabb emberi kapcsolatot, a házasságot társították. A látogatók nem csak a pompás virágkölteményeket láthatják. 2016-ban egy varázslatos esküvői környezetben tekinthetik meg a virágokat a történelmi tatai várban.

10 versenyző 30 munkáját láthatják három teremben. Kedves volt és leendő Menyasszonyok, ha nem emlékeztek vagy még nem tudjátok, hogyan mutat a virág a nagy napon, nézzetek körül!

Menyasszonyi csokrok, szülőköszöntő csokrok és térdíszek között szemezgethettek, mindezek pedig pompásabbnál pompásabb esküvői köntösben,menyasszonyi ruhák között!

A török-kori átjáróban szintén az esküvő szelleméhez kapcsolódó virágkiállítás lesz “Álomból – valóság” címmel.  És ez még nem minden. Az Obi Hattyúligetben a Kastély téren a fesztivál szimbóluma – a hattyú – szebbnél szebb virágöltözetben jelenik meg. A helyi virágkötők fantáziája, kreativitása és egyedi stílusa ötvöződik a feldíszített hattyúkban. Csak a képzelet szab határt!

A helyszínen szavazni is lehet, a legszebb hattyú elnyeri a „Fesztivál hattyúja” címet.

(Forrás: Turizmus.com)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Legfrissebbek a szerzőtől: Esküvő Világ