Nyomtatás

Elverte a lagzit a júliusi jég

July 12, 2016 769

esk esoEmlékezetes esemény tarkította egy nyíregyházi fiatal pár legfontosabb napját: szombaton, július 9-én, jégeső tombolt abban a baktalórántházai szállodának – ez a Fenyves Szálloda és Konferenciaközpont – szabadtéri részén, ahol épp az esküvőjüket tartották. Ezért beköltözött a násznép fedett helyekre.

Ott folytatták a hajnalig tartó mulatságot. A pingponglabda méretű jég alapos kárt okozott a hotel kerthelyiségében: virágok, kerti bútorok estek áldozatul a hirtelen jött és (szerencsére) gyorsan eltávozó természeti csapásnak.

Mint Krivács András, a ház igazgatója elmondta, mivel volt kész forgatókönyvük váratlan esemény közbejöttére (márpedig, mondja, ahol vendég van, ott akár néha baj is történhet), ezért megoldották sikerrel a jégkár okozta nehézségeket. Mindent bemenekítettek a belső terekbe - ételt, italt, zenekart, hangosítást, feldíszített asztalokat, ünnepi cateringet - húszan derekasan nekiláttak a munkának, és mire a násznép visszaérkezett a templomi szertartásról – ott folytathatták az ifjú pár köszöntését, ahol korábban abbahagyták.

(Esküvő Világ - Turizmus Online)

Erdeiné Visegrádi Katalin

Legfrissebbek a szerzőtől: Erdeiné Visegrádi Katalin