Nyomtatás

Fényűző, milliomos esküvő a budai Várban

August 09, 2016 998

vareskSoha nem látott pompával díszítették fel a budai Várban az oroszlános udvart szombat estére. Mesebeli környezetben, királyi gazdagsággal, díszvilágítással, tűzijátékkal várták a szervezők a Londonban élő arab párt, akik úgy döntöttek, Budapesten házasodnak össze.

A szervezőkkel arról beszélgettünk, hogy miért éppen a magyar fővárost választotta a család, és milyen előkészületekre volt szükség ahhoz, hogy ezt a pompás, csillogó, nagyon gazdag esküvőt létrehozzák.

A pár fél évvel ezelőtt úgy döntött: szikrázóan pompás esküvőt szeretne – Törökországban. Készültek is rá, már fél éve elkezdték szervezni a világraszóló esküvőt.  Minden halad is rendben, aztán alig több mint két hete, a robbantások miatt a pár lemondta a török esküvői helyszínt – mondta Helmeczi Dóra, a Budapest Wedding esküvőszervezője. Akkor viszont már nem sok idő maradt az esküvő megszervezésére – és még azt sem tudták, hogy hol legyen. Gondolkodni kezdtek, és három újabb helyszínt találtak ki – úgy tervezték, hogy a három város közül választják majd ki, hol legyen a szertartás.

Milánó, Firenze és Budapest versenyzett. Mindhárom városból kértek ajánlatokat, képeket, videókat, katalógusokat, hogy megnézzék, mire számíthatnak. Aztán az esküvő előtt egy héttel úgy döntöttek: Budapest lesz a befutó. Itt akarnak összeházasodni, mert itt biztonságban vannak.

 

A cikk folytatása itt olvasható

Erdeiné Visegrádi Katalin

Legfrissebbek a szerzőtől: Erdeiné Visegrádi Katalin