Nyomtatás

Confetti Esküvőszervező Iroda nyílt napja, 2016. szeptember 25

September 20, 2016 2519

A nyílt időpontja: 2016. Szeptember 25.,vasárnap 10:00-13:00 óráig
Helyszín: Szeged, Feketesas u. 19-21.
Szervező: Confetti Esküvőszervező Iroda

 

Kedves Házasuló Párok, kedves Partnerek!

Cégünk 2006. óta felelős Szegeden a Polgári ceremóniák szervezéséért és lebonyolításáért, köztük a kültéri-kihelyezett esküvők igényes megvalósításáért is. A Szegedi Önkormányzattal szerződésben foglaltak szerint a több egyéb és fontos teendő mellett mi szállítjuk az Anyakönyvvezetőket az esküvőkre, felelünk a hangosításért, és az ünnepélyes, zökkenőmentes lebonyolításért.

Sajnos már több alkalommal tudomásunkra jutott, hogy a környékbeli települések Anyakönyvi Hivatalainak munkatársai, vőfélyek,ceremóniamesterek szegedi esküvőn működnek közre, “eljátszva” a ceremóniát, mindezt nemzeti színű szalaggal.

Szegeden 2010. óta van lehetőség Kihelyezett ceremóniák lebonyolítására, és nemcsak szombaton, hanem már a pénteki napokon is.

Irodánk teljes mértékben törekszik a precíz, igényes és elegáns lebonyolításra minden esküvőn. Számos alkalommal szereztünk róla tudomást, hogy az “eljátszott” ceremóniák nem a megfelelő színvonalon zajlottak, összekeverve a mi szolgáltatásunkkal és rossz fényt vetve ezzel cégünkre és a Szegedi Önkormányzat Anyakönyvvezetőire.

Cégünk megtette a szükséges jogi lépéseket. Kihelyezett esküvőkkel kapcsolatban a jövőben is keressenek bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

http://eskuvo.confetti.hu/

 

 

Erdeiné Visegrádi Katalin

Legfrissebbek a szerzőtől: Erdeiné Visegrádi Katalin