Nyomtatás

Esküvői Nyílt Nap 2016. november 13.

October 18, 2016 1076

esknyiltnap djAz Esküvői Nyílt Napok Magyarországon c. rendezvénysorozatot a Retroparty.hu (esküvői dj és élőzene) csapata alkotta meg 2014-ben. A cél az volt hogy egy valóban tartalmas rendezvényt hozzanak létre az esküvőre készülő pároknak. Szem előtt tartva a trendeket, és a mindenkori esküvő piac elvárásait.

Ugyanakkor az esküvői szakma szereplőinek is rendezzük a Nyílt Napjainkat, ahol kapcsolatokat építhetnek és tapasztalatokat cserélhetnek egymással.

A következő Esküvői Nyílt Nap 2016.11.13-án lesz Budapesten a Lurdy Rendezvényközpontban. A rendezvény látogatása a párok és a kísérőik számára ingyenes, csupán egy regisztrációhoz kötött. Az első 200 párnak ajándékcsomaggal készülünk, ami kedvezményeket, ajánlatokat, apró ajándékokat és esküvős magazint is tartalmaz. A rendezvényre ide kattintva lehet regisztrálni. Esküvői szolgáltatók jelentkezéseit itt várjuk.

Az első nyílt napot 2014.10.22.-én Dunakeszin a József Attila Művelődési központban rendeztük meg. Közel 50 pár és számos szolgáltató vett rész a rendezvényen, ekkor vált világossá a számunkra hogy az ilyen típusú kezdeményezésekre szükség van Magyarországon.

DSC_0232
A második Retroparty.hu Esküvői Nyílt napot már egy fővárosi helyszínre szerveztük, a Lurdy Rendezvényközpontba. Egy vasárnapi napra időzítettünk amikor a párok és a szolgáltatók többsége is szabad, el tudnak látogatni hozzánk. Ezen a rendezvényen már közel 100 pár jelent meg és 14 rövid előadással készültünk a vendégeinknek. Az előadások mellett ezen a nyílt napon felmerült az igény a kiállító szolgáltatókra is, megjelentek a standok. 13 szolgáltató állított ki, minden fontos esküvői kategória képviseltette magát.

04585

Miben más, miben különleges ? Hazánkban sok igényes és változatos esküvői rendezvény közül válogathatnak az esküvőre készülő párok. Az általunk szervezett esküvői nyílt napokon próbáljuk mellőzni a felesleges és túlzó reklámokat, és igyekezünk valós, hasznos tartalmat adni a pároknak. Mindezt lehetőleg ingyenesen, egy regisztrációért cserébe. Nyílt napjaink baráti hangulata és légköre egyre vonzóbb a fiatalok körében.

Erdeiné Visegrádi Katalin

Legfrissebbek a szerzőtől: Erdeiné Visegrádi Katalin