Nyomtatás

Meglepődsz! Mutatjuk, milyen 2017 esküvői divatja

June 28, 2017 1238

esk rozsaszinAkár menyasszonyként, koszorúslányként vagy vendégként várod az esküvői szezont,biztosan örömmel fogod hallani, hogy az esküvői divatban végre igazán a természetesség dominál. A fashiondays.hu stylistjai neves divatbloggereket kértek fel, hogy mutassák be a 2017-es esküvői trendeket, akiket az ifjú feleség, modellből lett fotós, állított kamera elé. Nézzétek!

A mostani szezonban az esküvői ruhák, valamint a nyári alkalmi ruhák divatjában is rendkívül fontos tényező a kényelem, a lágy színek és természetes anyagok használata. Szerencsére már nemcsak szalonokban, hanem számos egyéb úton is megtalálhatjuk a tökéletes ruhát a nagy napra. Meyer Eszter Virág, a Masni bloggere is erre buzdít:

Az utóbbi időben egyre népszerűbbek lettek a bensőséges összejövetelek és a minimalista, sallangmentes ruhák. Nem kell több százezres ruhát kölcsönöznie sem a menyasszonynak, sem a koszorúslányoknak, hanem akár webshopokból is meg lehet rendelni, majd akár többször felvenni a választott darabot más kiegészítőkkel kombinálva.

esküvői divat2

Légy laza menyasszony!

A fashiondays.hu stylistjai szerint a merevség kezd teljesen eltűnni a menyasszonyi ruhák divatjából, ehelyett a könnyedség, lágyság és kényelem dominál. A tervezők már olyan kreációkat alkotnak, melyekben a menyasszonyok akár egész nap jól érezhetik magukat. Egyre inkább háttérbe szorul a fűző, az abroncsos szoknya, a merev fátyol és a túlzott díszítések, sőt már a beállított kontyok sem divatosak. Az idei menyasszonyi ruha trend sok inspirációt merít a hippi, vintage stílusból: laza, bő maxiruhák, finom virágdíszek, könnyed tüll és áttetsző felületek dominálnak.

esküvői_divat6


A teljes cikk a www.eletforma.hu oldalon olvasható.

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Legfrissebbek a szerzőtől: Esküvő Világ