Nyomtatás

A tökéletes esküvő összetevői workshop a Design Héten

1322

Ha egy csodaszép menyasszonyi ruhára, kiegészítőre vágysz vagy a hozzád illő esküvői sminket keresed és szeretnéd tudni, hogy milyen tehetséges esküvői szolgáltatók segíthetnek álmaid esküvője megvalósításában akkor gyere el a Design Hét Budapest / Budapest Design Week a Clique Design Studioba 2019. október 6-án, ahol tervezők, tanácsadók és meghívott szakértők segítenek eligazodni az esküvőtervezés rejtelmeiben.

Az esemény részletes programja:

13:00 órától nyitjuk a kapuinkat, egy finom welcome drink várja a hozzánk érkezőket és bepillantást nyerhettek az előkészületekbe is.

14:00 órától az alábbi előadásokkal várunk:

Pakó Petra Wedding Project Budapest/ Petra Pako Photography profi esküvőszervező és álmaid esküvői fotósa az esküvői előkészületek és fotózás rejtelmeibe vezet majd be Benneteket.

Kaposi Judit, a jkaposistyle menyasszonyi ruhák megálmodója a menyasszonyi ruhák tervezési folyamatába nyújt betekintést. Ha a csipkék, tüllök és fazonok világa megszédített, és az igazán hozzád illő menyasszonyi ruhát keresed, akkor ez az előadás mindenképpen Neked szól. Az esemény keretében Judit új bemutatódarabjait is megtekinthetitek.

Szlamizita - Makeup Artist a legfrissebb esküvői sminktrendeket árulja el nektek. Zita segítségével megismerhetitek a profi esküvői smink titkát, hogy az esküvő napján igazán tündökölhessetek.

Somogyvári Edit Stylist segít eligazodni az esküvői kiegészítőkkel és ruhákkal kapcsolatos trendekben, hogy az esküvő igazán stílusos lehessen.

16:00 órától egy különleges workshopra invitál az Odú event csapata.

Ha szeretnétek, hogy esküvőn a dekoráció is egységes képet alkosson, akkor ők segítenek a koncepció kialakításában. A kis workshopon lehetőségetek lesz különböző anyagokkal, tárgyakkal, inspirációs képekkel létrehozni a saját montázsotokat, így megálmodva a hozzátok leginkább illő stílust.

A rendezvény során lehetőségetek lesz megismerni a Kisdió dekor különleges kézzel készített termékeit.

Az eseményen a Fekete - Cake különleges mennyei tortáját is megkóstolhatjátok.

Hogy az esküvődön összkép az ékszerek és kiegészítők terén is tökéletes legyen, az eseményen megtaláljátok az alábbi termékeket is: DELACIER ékszermárka extravagáns darabjait és Alma Abonyi esküvői színekben pompázó táskáit.

Bemutatkoznak az amarnam romantikus menyasszonyi kiegészítői, és a Heels-Baldowski, esküvői és alkalmi cipő, esküvői és alkalmi cipő is.

Az eseményen a részvétel INGYENES!
Kérjük lehetőség szerint regisztráljatok a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Forrás: facebook.com

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből