Nyomtatás

Esküvői catering – Árak és szolgáltatások

2607

A sok esküvői szolgáltatás között az eszem-iszomra mindig nagy figyelmet kell szentelni, és sokszor az esküvői catering a legügyesebb megoldás. De mi is pontosan az esküvői catering? Mikor érdemes igénybe venni? Milyen lehetőségeink vannak? Gyertek, járjunk utána! 

Mit értünk catering alatt?

A catering igazából az étel-italkínálat biztosítását jelenti. Mondanunk sem kell, hogy a helyszín és a zene mellett a legnagyobb hangsúlyt a menüre kell helyezni, hisz pontosan tudjuk, hogy a legtöbb vendég mit is vár el egy jó lagzitól.

A mulatást, az eszem-iszom dínom-dánomot! Ehhez azonban nagyon fontos a jól megválasztott esküvői menü, és a profi catering szolgáltatás.

Mit takar az esküvői catering?

Az esküvői catering szolgáltatók kínálatában általában szerepelni szokott a:

  • helyszín berendezése
  • eszközök bérbe adása (étkészlet, tálak, poharak…)

Mit tartalmazhat az esküvői menü?

Ha catering szolgáltatóval dolgoztok a nagy napon, bátran igényelhettek különböző fogásokat az esküvői menüben. Választhattok a vendégváró falatok közül, dönthettek milyen előételt vagy levest szeretnétek, természetesen a menü része a főétel, saláta és desszert. Emellett a legtöbb esküvői catering szolgáltató gondol az éjféli menüre is, de előfordulhat, hogy ezért külön díjat számítanak fel. Tájékozódjatok előre!

  • menü elkészítése
  • az ételek-italok helyszínre szállítása
  • a helyszínen történő felszolgás/kiszolgálás
  • és akár az esküvői menü megtervezése is.

A felszolgálás minden esetben a pár elképzelései alapján kell, hogy történjen. Lehet szó felszolgált tányérszervízről, állófogadásról, svédasztalos fogadásról, koktélpartyról, grillpartyról vagy akár finger foodról is.

A teljes cikk: Esküvői catering – Árak és szolgáltatások

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből