Nyomtatás

Hogyan válasszatok parfümöt az esküvőre? Tippek, hogy a nagy nap illatilag is tökéletes legyen!

436

Egy esküvő megszervezése a legritkább esetben habkönnyű feladat. Az, hogy a nagy napon milyen parfümöt visel az ara és a vőlegény, látszólag sokadrangú tényező. Pedig nem az, hiszen az illatok különös emlék- és érzés őrzők.

Egy jól megválasztott parfümmel tehát nemcsak az esküvőtök tökéletesség-faktorát emelhetitek még magasabbra, hanem abban is biztosak lehettek, hogy a közös életetek során bármikor visszarepülhettek a menyegzős örökreegyütt életérzésébe pusztán azzal, hogy magatokra fújtok egy keveset abból az illatból, amit kiválasztottatok az igenek kimondásához.

A Nagy Ő megtalálása parfümfronton

Szerencsések vagytok, mert a legnehezebb feladattal már megbirkóztatok: a szívetek és a lelketek egymásra talált. És bár tulajdonképpen ennek fontossága mellett bizonyos szempontból az esküvő egyetlen apró részlete sem fontos (elvégre kit érdekel, hogy passzol-e az asztaldísz a fátylon lévő gyöngyök színéhez, ha van kihez odabújni?!), az esküvő egy fontos nap, és mint ilyen, megérdmli, hogy megadjátok a módját.

A dekoráció, az ételek, a zene és a többi tüllös-fodros apróság mellett a parfümötök kiválasztására is érdemes egy kis időt szánni; különösen akkor, ha mindketten olyan típusok vagytok, aki szívesen viseltek különleges illatot jeles alkalmakra.

A teljes cikk: Hogyan válasszatok parfümöt az esküvőre? Tippek, hogy a nagy nap illatilag is tökéletes legyen!

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből