Nyomtatás

30 gyönyörű, tavaszi esküvői dekoráció

April 19, 2016 1457

esk tavszA tavaszi esküvő szinte több lehetőséget rejt magában, mint a nyári. Ilyenkor még nem kell védekezni az erős napsütés ellen, de már a szabadban tarthatjuk a szertartást és a lagzit, ha úgy tartja kedvünk. Inspirációból nincs hiány. A tavaszi esküvő szinte több lehetőséget rejt magában, mint a nyári.

Ilyenkor még nem kell védekezni az erős napsütés ellen, de már a szabadban tarthatjuk a szertartást és a lagzit, ha úgy tartja kedvünk. Inspirációból nincs hiány.

Olyan falusi esküvőn jártam nemrég, hogy tátva maradt a szemem és a szám, miközben leesett az állam. Nem azért volt akkora durranás az esküvő és a lagzi, mert milliókat beleöltek volna és csillogott-villogott még az asztal lába mögötti porcica is. Pont azért volt gyönyörű és lelkesítő, mert szinte mindent a saját két kezükkel készített, dekorált a férj és a feleség, illetve a násznép nagy része.

Semmi puccos étterem, semmi flanc, viszont olyan helyes befőttesüvegeket dekupázsoltak a mécseseknek és olyan imádni való pici virágcsokrokat tettek meg asztaldísznek, hogy szinte kedvem támadt újra férjhez menni. Az egész egy falusi ház udvarán kezdődött, ahol a köszöntő pálinkákkal kiszolgálhattuk magunkat, már itt felcsillant a szemem, mivel nem nagyon volt két egyforma pálinkáspohár a felhozatalban. Az esküvő helyszínén, a kert végében a falu összes széke felsorakozott szemmel láthatóan, ám mindegyiken virág tette ünnepivé azt, amit talán a luxusmennyegzőkhöz szokott szemek összevisszának láttak volna.

További részletek itt olvashatók >>

 

Erdeiné Visegrádi Katalin

Legfrissebbek a szerzőtől: Erdeiné Visegrádi Katalin